Abbahagyhatatlan sajtos keksz

Elkészítés: könnyű | kb 40 db

Hozzávalók / kb 40 db:

  • 40 dkg sajt (10dkg parmezán + 10 dkg masdaamer + 20 dkg trappista)
  • 2 tojás
  • 20 dkg margarin
  • 30 dkg liszt
  • 2 nagy csipet só

Elkészítés:

  • Sajtokat lereszelem és összekeverem.
  • A lisztet elmorzsolom a margarinnal, sóval. Összekeverem a többi hozzávalóval és henger alakúra formázom.
  • Folpackba csomagolom és a hűtőbe teszem 1 órára.
  • Kis karikákat vágok, és picit megformázom. Sütőpapírral bélelt tepsibe pakolom és 170°C-on addig sütöm, míg picit barnulni kezd a teteje ez kb 10-12 perc.

Tippek


  • Gyors és finom rágcsálnivaló. Minél többféle sajtot használunk hozzá, annál ízletesebb.

További képek