Rólam

Ki az a szőke Nő?

Nos, Rátkai Titanilla vagyok és nyugi, nem foglak hosszú intrókkal untatni az életemről, vagy hogy már az oviban is torta volt a jelem…

Én csak szeretek sütögetni.

Nem vagyok sem cukrász, sem főzőzseni.

Tiniként persze én is cukrász akartam lenni, de úgy alakult, hogy másfelé terelt az élet. Voltak időszakok amikor nagyon sokat sütögettem, volt amikor egyáltalán nem, de a kísérletezési kedvem és a sütés szeretete megmaradt.

Kicsi lányommal Viktóriával, sokat sütögetünk kettesben. Imád mindenbe belekóstolni, ügyesen szaggatja a formákat, nyomkodja a tésztát, és az ő “szabadalma” a kicsit megrágott szélű kókuszgolyó is… :)

Viccet félretéve a honlapon kizárólag az általam elkészített édességeket, sósságokat és jó pár koktél receptet találsz! Van néhány glutén, cukor és laktózmentes recept is.

Minden képet és receptet amit a honlapon találsz, én készítettem el, fotóztam le.

Kérlek, ne lepődj meg ha nem találsz olyan tortákat, amelyeken 100 cukorrózsa található, mert nem vagyok híve a túldíszített dolgoknak.

Nekem sokkal fontosabb, hogy egy desszert ízletes legyen és azon gondolkodj, ez de finom lehet…vajon, hogy csinálta?….nehéz lehet? Tehát, ha kedvet kapsz egy recepthez bátran készítsd el, mert ha pontosan követed a leírtakat, akkor pont ilyen lesz mint az enyém!

A siker pedig nem fog elmaradni!

Szóval, ennyi elég is rólam…menjünk süssünk valamit!Ha kérdésed lenne hozzám, írj: aszokenosutoget@gmail.com

Ha tetszik amit csinálok, kövess a Facebookon!

Ha viszont megosztanád Te is mit sütöttél, akkor csatlakozz a klubomhoz:

Facebook logo Desszert Imádók Klubja