Kiwi charlotte

Elkészítés: könnyű | 22 cm forma

Hozzávalók / 22 cm forma:

  • 1 kg kiwi
  • 10 dkg porcukor
  • 400 ml joghurt
  • 400 ml tejszín
  • 1 csokis muffin vagy kicsi piskóta
  • 1,5 csomag zselatin fix

Elkészítés:

  • Egy 22 cm átmérőjű tálat folpackkal kibélelek. A kiwiket meghámozom, felszeletelem és kibélelem vele a tálat.
  • A tejszínt a cukorral háromnegyedig felverem, hozzáadom a fixálót. Csomómentesre keverem. A joghurtot a tejszínhez adom.
  • A krém felét a tálba teszem, rámorzsolom a muffint és ráöntöm a krém többi részét. A maradék kiwivel kirakom az alját és betakarom a folpackkal. Nehezéknek kis tányérokat pakolok rá és hűtőbe teszem minimum 5 órára.

További képek