Felhasználási feltételek

Az oldalon szereplő összes kép a szerző (Rátkai Titanilla, a továbbiakban „Szolgáltató”) kizárólagos szellemi tulajdonát képezi és szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. törvény alapján)!

A képek közlése a szerző előzetes írásbeli engedélye nélkül, szigorúan tilos és büntetőjogi következményeket von maga után. A receptek teljes közlése a szerző megjelölésével történhet.

A receptekben lévő esetleges elírásokért felelősséget nem vállalunk!

Az a látogató, (továbbiakban „Felhasználó”) aki belép a Szolgáltató által üzemeltetett weboldalra, illetve annak tartalmát olvassa, a Felhasználási feltételekben foglaltakat magára nézve kötelezőnek ismeri el.

A Szolgáltató fenntart magának minden jogot a weboldal, annak bármely részlete és az azon megjelenő tartalmak tekintetében. Tehát a „A szőke Nő sütöget” weboldalról cikkeket, információkat átvenni, megjelentetni, csak a forrásra, azaz a aszokenosutoget.hu-ra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy a Felhasználó nem módosítja az eredeti információt, és egyértelműen, aktív webes linkkel hivatkozik a aszokenosutoget.hu-ra.